Εξετάσεις και Πιστοποιήσεις

Το Αθηναϊκό Ωδείο τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού κράτους, συγκροτεί επιτροπές υψηλού κύρους με έγκριτους καλλιτέχνες, καθηγητές, μουσικούς και προσωπικότητες παγκόσμιου εμβέλειας. Παράλληλα συνεργάζεται ως επίσημο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο του London College of Music του University of West London και του Registry of Guitar Tutors (RGT).   

ξεκίνα σήμερα !

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας

Εξετάσεις Αθηναϊκού Ωδείου

Α εξαμήνου 3η εβδομάδα Ιανουαρίου. (Επανεξέταση 3η εβδομάδα Φεβρουαρίου)

Β εξαμήνου  3η εβδομάδα Ιουνίου (Επανεξέταση 3η εβδομάδα Σεπτεμβρίου)

Κατατακτήριες Εξετάσεις 22-29 Οκτωβρίου

      • (αιτήσεις έως 12 Σεπτεμβρίου)

Απολυτήριες εξετάσεις:

Χειμερινές 14-30 Ιανουαρίου (αίτηση έως 5 Οκτωβρίου) 

Θερινές 14-30 Ιουνίου (αίτηση έως 5 Μαρτίου)

Εξετάσεις LCM & RGT

Οι εξετάσεις οργανώνονται σε δύο περιόδους.

Μια χειμερινή και μία θερινή.

Για ημερομηνίες και προθεσμίες αιτήσεων επικοινωνήστε με την γραμματεία

 

Οι ημερομηνίες εξετάσεων και αιτήσεων είναι ενδεικτικές! Επικοινωνήστε με την γραμματεία για να μάθετε ακριβείς ημερομηνίες.  

Εξετάσεις σε συνεργαζόμενα εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα και την Κύπρο

Το Αθηναϊκό Ωδείο διενεργεί εξετάσεις σε συνεργαζόμενες σχολές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το εκπαιδευτικό και εξεταστικό μας πρόγραμμα βασίζεται στην υπερεικοσαετή εμπειρία μας, τα θετικά αποτελέσματα μας και στοχεύει στην μουσική ανάπτυξη των σπουδαστών μας, με την καθοδήγηση και το κύρος του Αθηναϊκού Ωδείου. 

Οι τίτλοι σπουδών μας υπογράφονται από τους σημαντικότερους καθηγητές και καλλιτέχνες της Ελλάδας

Οι σπουδαστές του Αθηναϊκού Ωδείου μέσα από μια ουσιαστική αξιολόγηση έχουν την ευκαιρία να βελτιώνουν τις πρακτικές μελέτης και εκτέλεσης της μουσικής που διδάσκονται. Ένα συνολικό σύστημα που περιέχει εμπειρίες εκτέλεσης, ακρόασης και σύνθεσης βοηθάει τους σπουδαστές μας να αναπτύξουν τη μουσικότητα τους παράλληλα με τις ικανότητες τους στο ειδικό μάθημα -όργανο ή φωνή- που διδάσκονται.

Αυτό κάνει τους σπουδαστές μας να αντιλαμβάνονται συνολικά την μουσική, να κατακτούν ταχύτερα και με ασφάλεια τους στόχους τους και να διακρίνονται ως μουσικοί σε διαγωνισμούς, εξετάσεις κ.λπ.

Οι τίτλοι σπουδών του Αθηναϊκού Ωδείου φέρουν υπογραφές επιτροπών που αποτελούνται από τους σημαντικότερους καθηγητές και καλλιτέχνες της Ελλάδας και έτσι αποκτούν μια προστιθέμενη αξία κύρους και εγκυρότητας.   

  

Αθηναϊκό Ωδείο

Το Αθηναϊκό Ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και παρέχει καλλιτεχνική εκπαίδευση σε όλους χωρίς διακρίσεις φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, αντιλήψεων, ιδεολογιών ή προτιμήσεων.

Μείνετε μαζί μας στα social