Δραστηριότητα

Το Αθηναϊκό Ωδείο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δραστήρια ωδεία της Ελλάδας!

ξεκίνα σήμερα  μουσική!

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας

Στο Αθηναϊκό Ωδείο -πάντα- κάτι ΝΕΟ ετοιμάζουμε...

Το Αθηναϊκό Ωδείο εκτός από τις υψηλού επιπέδου σπουδές και τους αναγνωρισμένους τίτλους που προσφέρει, αποτελεί ένα δραστήριο πολιτιστικό φορέα με πλούσια καλλιτεχνική πολιτιστική δράση που περιλαμβάνει συναυλίες, σεμινάρια, διαλέξεις, ρεσιτάλ, παραστάσεις, webinars κ.α. Το Αθηναϊκό Ωδείο σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. Αθηνά, προσκαλεί και συνεργάζεται με διακεκριμένους καλλιτέχνες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και άλλους έγκριτους καλλιτεχνικούς και εκπαιδευτικούς φορείς.

Στις καλιτεχνικές πολιτιστικές δράσεις του Αθηναϊκού Ωδείου συμμετέχουν ενεργά ως εκτελεστές, ακροατές, δημιουργοί και με άλλους πολλούς ρόλους, όλοι οι σπουδαστές μας. Έτσι, πέραν της άρτιας θεωρητικής και πρακτικής διδασκαλίας, αποκτούν πολύτιμη σκηνική εμπειρία και τους δίνεται η ευκαιρία να συμπράξουν και να συνυπάρξουν επί σκηνής με άλλους σπουδαστές αλλά και με διακεκριμένους επαγγελματίες καλλιτέχνες. 

Γι’ αυτό οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι μας ξεχωρίζουν και διακρίνονται επαγγελματικά και καλλιτεχνικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Περισσότερες από

Δράσεις Τέχνης & Πολιτισμού
0

Δείτε εκατοντάδες φωτογραφίες από δράσεις μας στη σελίδα μας στο facebook

Με χαρά θα απαντήσουμε στα μηνύματα σας

Αθηναϊκό Ωδείο

Το Αθηναϊκό Ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και παρέχει καλλιτεχνική εκπαίδευση σε όλους χωρίς διακρίσεις φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, αντιλήψεων, ιδεολογιών ή προτιμήσεων.

Μείνετε μαζί μας στα social